![]() |
Sylabus a doporučená literatura 2012 - doc soubor, Microsoft Word - 28,5 KB |
![]() |
Historie vinařství a vinařská legislativa - ppt soubor - 6,6 MB |
![]() |
Kvalitní sklizeň - pdf soubor - 14,9 MB |
![]() |
Stroje a přípravky ve vinařské technologii - pdf soubor - 12,4 MB |
![]() |
Technologie bílých vín - pdf soubor - 9,16 MB |
![]() |
Rosé v ČR - ppt soubor - 14,8 MB |
![]() |
Finalizace a adjustace vín - ppt soubor - 29 MB |
![]() |
Hodnocení vín - ppt soubor - 3,6 MB |
![]() |
Technologické zařízení a přípravky pro výrobu vín - ppt soubor - 37 MB |
![]() |
Školení vín - ppt soubor - 670 KB |
![]() |
Vady a nemoci vína - ppt soubor - 54 KB |
![]() |
Madeira - ppt soubor - 40 MB |
![]() |
Méně známá fortifikovaná vína - ppt soubor - 13,4 MB |
![]() |
Portské - ppt soubor - 51,7 MB |
![]() |
Sherry - ppt soubor - 26,6 MB |
![]() |
Tokajské - ppt soubor - 11,1 MB |
![]() |
Vinařské oblasti ČR - ppt soubor - 14,3 MB |
![]() |
Sommelier - ppt soubor - 1,7 MB |
![]() |
Výroba červených vín - ppt soubor - 35,3 MB |
![]() |
Sekty - pdf soubor - 6,76 MB |
![]() |
Fortifikovaná vína ČR 1 - ppt soubor - 15,34 MB |
![]() |
Technologie speciály - ppt soubor - 2,53 MB |
![]() |
Vinařství Austrálie a Nového Zélandu - pptx soubor - 5,8 MB |
![]() |
Správné pojmenování vín - ppt soubor - 1,74 MB |
![]() |
Vinařství Pyrenejského poloostrova - ppt soubor - 1 MB |
![]() |
Unifikace pojmenování klaretů, rosé a růžových vín - ppt soubor - 9 MB |
Většina níže uvedených studijních textů je určena posluchačům předmětu Sklepní hospodářství, který je vyučován na České zemědělské univerzitě v Praze.
Tito studenti mají k materiálům přístup přes obdržený login a heslo.
© Enolog
|
stránky jsou aktualizovány za podpory Vinařského fondu ČR v rámci projektu „Enologický kroužek“