Studijní materiál

Sylabus a doporučená literatura 2012 - doc soubor, Microsoft Word - 28,5 KB
Historie vinařství a vinařská legislativa  - ppt soubor - 6,6 MB
Kvalitní sklizeň  - pdf soubor - 14,9  MB
Stroje a přípravky ve vinařské technologii - pdf soubor - 12,4 MB
Technologie bílých vín - pdf soubor - 9,16 MB
Rosé v ČR - ppt soubor - 14,8 MB
Finalizace a adjustace vín  - ppt soubor - 29 MB
Hodnocení vín - ppt soubor - 3,6 MB
Technologické zařízení a přípravky pro výrobu vín - ppt soubor - 37 MB
Školení vín - ppt soubor - 670 KB
Vady a nemoci vína - ppt soubor - 54 KB
Madeira - ppt soubor - 40 MB
Méně známá fortifikovaná vína - ppt soubor - 13,4 MB
Portské - ppt soubor - 51,7 MB
Sherry - ppt soubor - 26,6 MB
Tokajské - ppt soubor - 11,1 MB
Vinařské oblasti ČR - ppt soubor - 14,3 MB
Sommelier - ppt soubor - 1,7 MB
Výroba červených vín - ppt soubor - 35,3 MB
Sekty - pdf soubor - 6,76 MB
Fortifikovaná vína ČR 1 - ppt soubor - 15,34 MB
Technologie speciály - ppt soubor - 2,53 MB
Vinařství Austrálie a Nového Zélandu - pptx soubor - 5,8 MB
Správné pojmenování vín - ppt soubor - 1,74 MB
Vinařství Pyrenejského poloostrova - ppt soubor - 1 MB
Unifikace pojmenování klaretů, rosé a růžových vín - ppt soubor - 9 MB

Většina níže uvedených studijních textů je určena posluchačům předmětu Sklepní hospodářství, který je vyučován na České zemědělské univerzitě v Praze.

Tito studenti mají k materiálům přístup přes obdržený login a heslo.

© Enolog | stránky jsou aktualizovány za podpory Vinařského fondu ČR v rámci projektu „Enologický kroužek“ Vinařský fond ČR